06. Srpanj 2018 - 12:00
Podijelite ga na:

Д Фестивал 2018 | Dojran | Petak, 06. Srpanj 2018

♥ Д ФЕСТИВАЛ 2018 ♥
Од 6-ти до 8-ми јули, во Дојран
😍🎶💖🙌☮✨☀🏕

Три дена резервирани за фестивалската слобода, илјадници пријатели, +100 изведувачи и гости, 4 бини, камп и еден куп случувања во најпозитивната атмосфера 👉 на единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија!

Настапуваат:
Fink
Goran Trajkoski - Горан Трајкоски
Duke Bojadziev
Who See
Riot Days by PussyRiot Theatre
Палиндром / Palindrom
+ многу други наскоро!

Билети: http://dfestival.mk/bileti/