12. Rujan 2019 - 8:30 do 17:00
Podijelite ga na:

HACK to L|EARN and PROTECT | Kolegji AAB | Četvrtak, 12. Rujan 2019

Lajme të mira për Hakerët Etik apo pasionistët e sigurisë kibernetike!
FINDBUG në bashkëpunim me Kolegjin AAB organizon konferencën rajonale me temat më interesante në fushën e sigurisë kibernetike nga TOP 10-shja e ekspertëve të sigurisë kibernetike në mbarë botën.
A e keni ditur që Hakerët mund të:


Menaxhojnë nga largësia automjetin tuaj, ndalin frenat, lëshojnë zërin e muzikës, ndalin motorin


Ndërprejnë nga largësia sistemin elektrik, nxemjen qendrore të një qyteti


Pengojnë fluturimin e një aeroplani... 


Për tema të tilla në konferencën më atraktive në Ballkan
"HAKO për të MËSUAR, FITUAR dhe NDIHMUAR"
Paralel me konferencën do të mbahet edicioni i 5-t i “THE DAY WHEN HACKING IS LEGAL” që mbledh hulumtuesit e sigurisë për një interval kohor prej 8 orësh për të raportuar zbrazëtira të sigurisë në programe specifike të cilat do të bëhen publike në ditën e garës.
Mundësi për të gjithë JU që të:
✅ dëshmoni aftësit e juaja, ✅ njiheni ndërkombëtarisht, ✅ zhvilloheni në karrier✅ mësoni nga eksperienca e TOP 10 expertëve të sigurisë në mbarë botën✅ garoni për çmimin Ethical Hacker of the Year..
Ky edicion sjell RISI, aplikimi bëhet online dhe vlerësimi është transparent dhe në kohë reale. Kushtet për pjesëmarrje janë vullneti i mirë dhe përfundimi i testit që kërkohet në procesin e regjistrimit.
(Hints: Crypto+Proxy) nuk nevoiten vegla të avancuara për skanim, sfida është e thjesht dhe më shumë PËR APLIKIM: është i limituar, BËHU pjesë e garës më atraktive në Balkan.