22. Srpanj 2019 - 10:00
Podijelite ga na:

High School Summer Camp | Prishtina High School | Ponedjeljak, 22. Srpanj 2019IJR Student Prishtine organizon kampin ma te qart te veres me nxenes te shkollave te mesme ne Prishtine dhe perreth.
Prej 22-26 Korrik hajde edhe banu pjese e aktiviteteve fun me grupin prej Amerikes dhe njerez tjere cool.
Anglisht, Sport, Not, e shume sene tjera me i dhane shije veres
Doku n'kamp